Personal Shopping

Opportunitas Agency

Aquest servei de Opportunitas Agency és òptim per a compradors amb poc temps per fer visites, que valorin la recerca professional entre tota l'oferta del mercat i una negociació en defensa dels seus interessos.

 TEMPS: Redueix el 70% de les visites que es fan amb una immobiliària tradicional.

 

 DINERS: Estalvia entre el 5% i el 20% dels preus de sortida dels immobles.

 

 SORPRESES: Evitem el 100% de vicis ocults (tècnics, financers i legals).

 

 CONFLICTE: Suport del 100% als interessos del comprador.

 

 VALOR AFEGIT: Acompanyament en la post-compra (subministres, decoració i reformes).

 

 RENDIBILITAT: Valoració professional d' ingressos potencials per lloguer vacacional o de temporada de la teva nova propietat.

 

 REVALORITZACIÓ: Assessorament per interioristes per al redisseny o reforma de la teva nova propietat.

 

 GESTIÓ INTEGRAL: El comprador té un servei integral de la compra, així com de l' explotació posterior del seu actiu immobiliari.

 

 

Com treballa un Personal Shopper Immobiliari - PSI?

 1. Entrevista per definir les preferències i objectius de compra.

El PSI coneixerà les teves necessitats, motivacions i estil de vida.

Es definiran els teus paràmetres de recerca com: tipologia d' immoble, barri, dimensions, antiguitat, estil, nivell de conservació, distribució, preu, serveis comunitaris o equipament de la zona.

 2. Signatura de l' encàrrec de PSI i provisió de fons.

El PSI elaborarà un contracte de serveis detallant les característiques de la recerca i els serveis contractats.

Els honoraris de PSI s' abonaran en diverses fases: signatura de l' encàrrec, reserva de l' immoble, contracte d' arrossos o compravenda i escriptura notarial.

 3. Recerca i visites.

El PSI realitzarà la recerca professional de l' immoble prospectant en la totalitat de l' oferta immobiliària del mercat.

El PSI visitarà els immobles qualificats segons paràmetres de recerca i informarà d' aquells preseleccionats al comprador.

A continuació es programarà visita amb el comprador als immobles triats.

 4. Tenim un Matching!

El PSI realitzarà el Due Dilligence legal i tècnic de l'immoble triat pel comprador abans d'iniciar el procés de negociació de preu de compra.

Quan hi hagi acord entre les parts, el PSI prepararà documentació per a la signatura de la reserva, contracte de compravenda i escriptura notarial.

 5. Servei Post-Venda

El PSI assessorarà en els tràmits de canvis de titularitat, lliurament de documents a organismes públics, entre d'altres...

El servei de Personal Shopper Immobiliari et facilitarà l'adquisició de qualsevol actiu immobiliari, de forma segura i sense preocupacions.
Omple el formulari i et contactarà un Agent Exclusiu.
El nostre lloc web utilitza cookies per a millorar la seva experiència d'usuari. En utilitzar el lloc web, confirma que accepta l'ús de cookies d'acord amb la nostra política de privacitat.   Conegui més