Valoració professional

Opportunitas Agency

Vols conèixer el preu de mercat de la teva propietat?


A Opportunitas Agency, a més d'un equip de consultors experts, disposem de les millors eines de valoració de mercat professionals i exclusives per a professionals immobiliaris com Casafari, StateFox, Idealista Data, Fotocasa Pro, entre d'altres.

 

  Sabem que fixar el preu, a l'hora de vendre o llogar la teva propietat, és un element crític. I t'ajudem a aconseguir el màxim preu de venda, en funció del context del mercat.

 

  El mercat immobiliari és fluctuant i dinàmic. De la mateixa manera, el preu de mercat del teu immoble varia en funció del context econòmic, propietats en venda a la mateixa zona, accés al transport públic o noves infraestructures, centres comercials o nuclis empresarials, etc.

 

  Abans de publicar el teu immoble, és imprescindible disposar d'una avaluació tècnica i professional que impedeixi posar-lo al mercat amb un preu de venda superior al preu de mercat, facilitant la venda d'immobles de la competència, o que es vengui a un preu inferior. que el preu de mercat, donant lloc a una pèrdua de plusvàlua o benefici per al propietari venedor.

 

A Opportunitas Agency volem estar al teu costat des del moment que decideixes posar la teva propietat a la venda.

  1.  Avalúa la teva propietat de forma gratuïta i en 2 minuts!
  2.  T'assessorem sobre la millor estratègia de venda.
El nostre lloc web utilitza cookies per a millorar la seva experiència d'usuari. En utilitzar el lloc web, confirma que accepta l'ús de cookies d'acord amb la nostra política de privacitat.   Conegui més