Avís Legal

 1. Objecte i acceptació

El present avís legal regula l'ús del nostre lloc web, del qual és titular NUGA MED INVERSIONES SL. La navegació pel lloc web de NUGA MED INVERSIONES SL atribueix la condició d' usuari del mateix i implica l' acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions. Vostè s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del trànsit i el present Avís Legal. El vostè respondrà davant NUGA MED INVERSIONES SL o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar-li com a conseqüència de l' incompliment de l' esmentada obligació.

 1. Identificació i comunicacions

NUGA MED INVERSIONES SL, en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'informa que:

 • La seva denominació social és: NUGA MED INVERSIONES SL
 • El seu CIF és: B66874595
 • El seu domicili social és a: AVENIDA SANT ESTEVE, 37 3 PTA.3. 08402, GRANOLLERS (BARCELONA)

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte especificats en la política de privacitat.

Totes les notificacions i comunicacions que realitzi amb NUGA MED INVERSIONES SL es consideraran eficaços, a tots els efectes, sempre que es realitzin pels mitjans especificats anteriorment.

 1. Condicions d' accés i utilització

El lloc web i els seus serveis són d'accés lliure, no obstant, NUGA MED INVERSIONES SL condiciona la utilització d'alguns dels serveis oferts al seu web a la prèvia formalització del corresponent formulari.

Vostè garanteix l'autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a NUGA MED INVERSIONES SL i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

Vostè es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de NUGA MED INVERSIONES SL i a no emprar-los per, entre d' altres:

 • Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, d'apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l' ordre públic.
 • Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d' alterar, malmetre, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de NUGA MED INVERSIONES SL o de terceres persones; així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals NUGA MED INVERSIONES SL presta els seus serveis.
 • Intentar accedir dades d' altres persones o a àrees restringides dels sistemes informàtics de NUGA MED INVERSIONES SL o de tercers i, si s'escau, extreure informació.
 • Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de NUGA MED INVERSIONES SL o de tercers.
 • Suplantar la identitat d' un altre usuari, de les administracions públiques o d' un tercer.
 • Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l' autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
 • Recaptar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o altres de naturalesa comercial sense que hi hagi la seva prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany a NUGA MED INVERSIONES SL, sense que puguin entendre's com a cedits cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús de la web.

En definitiva, vostè que accedeix a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i efectuar, si s'escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d'explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de NUGA MED INVERSIONES SL, sense que es pugui entendre que l'ús o accés al mateix li atribueixi cap dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d' explotació queden prohibits.

L' establiment d' un hiperenllaç no implica en cap cas l' existència de relacions entre NUGA MED INVERSIONES SL i el propietari del lloc web en la qual s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part de NUGA MED INVERSIONES SL dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un hiperenllaç prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit a NUGA MED INVERSIONES SL. En tot cas, l'hiperenllaç únicament permetrà l'accés a l'home-page o pàgina d'inici del nostre lloc web, així mateix s'haurà d'abstenir de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre NUGA MED INVERSIONES SL, o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums i a l'ordre públic.

NUGA MED INVERSIONES SL no es responsabilitza de l'ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

 1. Exclusió de garanties i de responsabilitat

NUGA MED INVERSIONES SL exclou, fins on permet l' ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 • La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.
 • La presència de virus o d' altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 • L'incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal com a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, i a tall exemplificatiu, NUGA MED INVERSIONES SL no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, NUGA MED INVERSIONES SL declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d'aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. NUGA MED INVERSIONES SL no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. NUGA MED INVERSIONES SL no es responsabilitza de l' establiment d' hipervincles per part de tercers.

 1. Procediment en cas de realització d' activitats de caràcter il·lícit

En el cas que vostè o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat a les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, s'haurà de posar en contacte amb NUGA MED INVERSIONES SL identificant-se degudament, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta.

Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi al lloc web de NUGA MED INVERSIONES SL, serà d'aplicació la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals més propers a la seu d'Espanya.

 1. Publicacions

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s'ha d'entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.